Κριτικές ασθενών

Περιπτώσεις ασθενών που αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Επιτέλους επιστροφή στο σπίτι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστώ πολύ την θεράπων ιατρό μου Βίβιαν Κατράνα Ορθοπεδικό Χειρουργό όπου μετά απο μεγάλη ταλαιπωρία λόγω βλάβης των χεριών μου σύνδρομο de Quervain μου έσωσε τα πονεμένα χέρια μου.

Ιωάννα Τσαπάκη

Ασθενής

Από τα βάθη τής καρδιάς μου επιθυμώ να σας ευχαριστήσω ακόμα μία φορά. Για την καταπληκτική δουλειά που κάνατε στο πόδι μου, την άμεση διάγνωση με πλήρη λεπτομέρεια ενημέρωσης. Επίσης οφείλω να ομολογήσω ότι η σπάνια ευγένεια σας με κατέπληξε. Σας ευχαριστώ θερμά!!!

Αλεξία Γιαγκουνίδου

Ασθενής

Symeon Papasimos
Symeon Papasimos
12:18 30 Aug 22
Καταπληκτική γιατρός, πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Green Man
Green Man
12:16 30 Aug 22
Άριστος ιατρός με πολύ μεγάλη κατάρτιση! Δεν έχω τι να πω! Σας ευχαριστώ που λύσατε το προβλημά μου!
Magdoula72
Magdoula72
07:16 30 Aug 22
Καταπληκτική γιατρός με απίστευτες γνώσεις και πολυετή εμπειρία στην Αγγλία !Ασχολειται ουσιαστικά κι οχι επιφανειακά με το προβλημα του ασθενούς και νοιάζεται πραγματικά για τον ασθενή και όχι για τα χρήματα ! Δεν εχω ξαναβρει τετοια γιατρό ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ , ΥΠΕΡΟΧΗ και ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ !εδωσε λύση στο προβλημα με τα γονατα μου χωρίς χειρουργείο και χωρίς κορτιζόνες και τωρα περπατώ χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ πόνο , οταν όλοι οι άλλοι μου μιλουσαν για επέμβαση και μου έλεγαν ότι θα μείνω ανάπηρη !Ο Θεός να την έχει καλά
Elena Voukelatou
Elena Voukelatou
12:57 21 Jul 22
Η καλύτερη και πιο αξιόπιστη και αξιόλογη γιατρός!!!! Χρόνια παιδευομουνα με πολλά προβλήματα καί μόνο η κ.Κατρανα μου έδωσε λύση.Προσχαρη, αναλυτική, ευγενική καί προπάντων ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!! Όχι μόνο την συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά και σάς παρακαλώ να πάτε για να σταματήσετε να πονάτε!!!!!!!
Tasos Danailidis
Tasos Danailidis
08:08 16 Jul 22
Άριστη γιατρός με απίστευτη κατάρτισηστην ειδικότητα της και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ πραγματικά τα λόγια είναι λίγα!! Την συστηνω ανεπιφύλακτα!!
Δείτε όλες τις κριτικές
js_loader