Άμεση αντιμετώπιση κήλης με νέα μέθοδο!

Άμεση συρρίκνωση της κήλης
Με πολύ χαρά σας ενημερώνουμε για τη νέα σύγχρονη κι άμεσα αποτελεσματική θεραπεία στην αντιμετώπιση της δισκοκήλης στον αυχένα αλλά και στη μέση που εφαρμόζεται από σήμερα στο Ιατρείο μας και συνίσταται στην εφαρμογή ειδικού επιθέματος στον αυχένα η στη μέση ανάλογα με τη συμπτωματολογία .
Ο ασθενής μένει με το επίθεμα για 24 ώρες . Αυτό που ακολουθεί μετά την αφαίρεση του επιθέματος είναι η άμεση συρρίκνωση της κήλης και ως εκ τούτου η άμεση υποχώρηση της πίεσης που ασκούνταν στο νεύρο !!!

Αφού τοποθετηθεί το επίθεμα στην πλάτη του ασθενούς στο ύψος της σπονδυλικής στήλης που υπάρχει η κήλη, ο ασθενής παραμένει στο κρεβάτι 24 ώρες (πλην φυσικών αναγκών και φαγητού), κατά προτίμηση το δυνατόν περισσότερο ανάσκελα (με χαμηλό μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι), αλλά όχι αποκλειστικά.

Κατά το 24ωρο από την τοποθέτηση, ο ασθενής νοιώθει τα αποτελέσματα. Το άμεσο και εντός 24 ωρών αποτέλεσμα είναι η πλήρης εξάλειψη του πόνου. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

Μετά την τοποθέτηση του επιθέματος, τα στοιχεία που έχουν εισαχθεί εντός του επιθέματος, περνούν διαδερμικά στον ασθενή και φθάνουν (όχι μέσω των αιμοφόρων αγγείων) στην περιοχή της δισκοκήλης. Όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, το περιεχόμενο του Ινώδους δακτυλίου τζελ (κήλη), αποτελείται κατά 80% – 85% περίπου, από νερό. Με την βοήθεια ωσμωτικής διαδικασίας, τα στοιχεία που περιέχονται στο επίθεμα (έλαια βοτάνων), αφαιρούν το νερό που περιέχεται στην κήλη (αφυδάτωση κήλης).